Att läsa innehållsdeklarationer ger MER SMAK i skorporna
Hembakade skorpor: Vetemjöl, mjölk, smör, socker, jäst, salt, kardemumma, pomerans, och en del kärlek.
Ja, hur gott låter det här? Korta, intensiva innehållsdeklarationer, det vill jag ha. Förr köpte vi ofta denna lokala, och goda, skorpa, då var ingredienserna annorlunda. Sedan såldes receptet, och det blev så här.
Hembakta långskorpor och sommarsaft (en sån där liten flaska (S)Osialsaft som man blandar i kokt sockerlag). Det är sommar det! Pst Tanten som gick till affären och bad om en flaska Sosialsaft till saftkoket :) Hälsningar Sonja
Sorgligt! Men dina skorpor ser jättegoda ut!
SvaraRaderaDe var försvinnande goda, tog slut fort fast jag gjorde dubbel sats!
SvaraRaderaFår försöka engagera den där bagaren igen..... Nu är det mest jord på "klönnran"!
Hembakta långskorpor och sommarsaft (en sån där liten flaska (S)Osialsaft som man blandar i kokt sockerlag). Det är sommar det! Pst Tanten som gick till affären och bad om en flaska Sosialsaft till saftkoket :) Hälsningar Sonja
SvaraRadera