lördag 17 november 2012

Bitta

 Denna svart/vita flicka har dragit åt sig många blickar under sommaren, Hon har gått på bete väl synlig intill vägen. Väl synlig blir man också när man har dessa färger! Hennes mamma är brun och står ovanför i bild, med fin ull, och hon heter Lilla Fina. Hon har den bästa mamman, Lill-Värsta, mörkgrå/ljusgrå, och hon blir prickig i det ljusgrå när hon klipps.
 Den här lilla damen får också prickar när hon klipps. Hon är stor nu, och har fått namn efter en speciell dam, en av mina bästa vänner. Jag tänker mycket på henne just nu, för så är Livet ibland. Ungtackan heter Bitta, och är en lika fin flicka som sin mamma och mormor. Hon har inte flyttat, det har däremot 15 andra flickor, så det blev en väldig skillnad. De har det väldigt bra, jag har nyss talat med deras personal. Han känner fåren sedan förut så det går bara fint.
Vantstickning, för en grabb på runt 5 år! Dubbelt garn av Skottlandsull i det grå, och enkelt garn handfärgat ullgarn i ränder och "L", som fick bli åt båda håll. Virrig mormor.......

2 kommentarer:

metamorphosis sa...

Vilken härlig teckning på henne! Fläckiga får känns ju inte som något som hör till vanligheterna direkt!

Mia stickar sa...

Vilka fina får!