söndag 25 oktober 2020

Resultat av lagerarbete, en babydress

Ja, så här blev det. Knappen hamnade där den skulle till sist. Mjuk och skön! Raglanärm är också skönt.
Musselsöm på fållen. Randigt är lurigt att sy ihop, lätt att man glömmer att kolla det när man klipper ut.
Ljuset är inte det bästa men färgerna syns bäst på de två första. Mjukt mellanblå mudd fick det bli, finns inte en gnutta rosa mudd, vilket märkligt lager...........
Jordgubbsplantorna är massakrerade, hoppas att rådjuren fick ont i magen...! Morr. Här krävs en insats för att försöka klara några plantor i alla fall.
Två lådor täckta med hundgårdsgaller och virke från odlingslådorna. När man gräver ner bokashi får man täcka annars är räven där och förseser sig.

I den långa "limpan" har vi ställt hundgårdsgaller mot varandra ,två och två, med pinnar instuckna igenom på sidorna. Den bit som det inte räckte till är omgärdad av snören som lindats runt de trädetaljer som fanns och en bärbar konstruktion, det har ju frusit och är för hårt att få ner stolpar.

Det hann bli mörkt innan vi var klara så det blev inga fler kort denna fantastiska konstruktion. Hundgården köpte vi för flera år sedan och har använt som hönsgård, några sektioner är kvar och de kanske får bli en inhägnad för jordgubbar och annat man vill ha ifred. 


 

2 kommentarer:

AnJa sa...

Ja det finns många störande element när man odlar!

AnJa sa...

Nu glömde jag ju att berömma de fina barnkläderna! Ser mjuka och härliga ut.