torsdag 27 december 2012

Juletid

 God fortsättning! Så fina julklappar jag fick, helt otroligt! En av dem är denna lilla porslinstavla. Passar som hand i handske! Idag har jag haft fulla tvättmaskinen med får, som är tryckt på olika tyger, för att sy något, och färdiga påslakan med örngott. Tack för alla klapparna!
 Julklappsstickat har det blivit, de sista sockorna blev klara igår och hann inte komma på bild. Dock blev mottagaren nöjd med både färg och form! Här är det Lovikkagarn som har blivit vantar och de har fått nya ägare.
Igår blev det en lång promenad, i ett vintrigt landskap. Blåis vid dammen som finns i den lilla ån mellan två sjöar. Fåglarna simmade, fiskade och följde med strömmen!
Och så lite garn, en ny stickning med mjuka garner. Den fina påsen kommer från Kina och den har jag fått av A med bloggen sticka-på-landet!

2 kommentarer:

AnJa sa...

Vilken passande och fin tallrik! Här har det också blivit en promenad idag. Annars har vi mest ätit i flera dagar :-). Jag köpte 100g var av två fina färger lovvikka före jul men insåg sedan att det går åt mer än 100g till ett par vantar. Hmmm, undrar om jag ska göra en i varje färg... Typiskt mej!

fale artut sa...

Sticka randigt! Man kan även hoppa över vikningen, blir hur bra som helst!