måndag 8 september 2014

I stället för Gröna Lund

 Kvinna, alltså jag, är ganska lättroad. Jag får väldigt ont i fötterna av höjder, som att se på Bungy Jump till exempel. Så gissa om det var lite läskigt att stå i skopan och hålla vattenpass, plus en sop modell större i beredskap, för lurv på väggen. Så var det ju så tjusigt, så kameran måste ju också vara med. Traktorn måste ju få ett tak, så det började vi med. Tomten lutar mot älven, det blir ganska högt upp man får hissa skopan som är ovärderlig i byggtider. I den står man, går man, och åker upp och ned, i bästa fall. Är man kinkig kanske man blir kvar där uppe, medan mannen fikar. Stundvis var det ganska pirrigt både i magen och huvudet, och lätt inslag av yrsel infann sig nu och då.
Det var SKÖNT när plast och plåt var lagt, och verksamheten hamnade mer jordnära, om man säger.
Medan jag svettades och kämpade med yrsel, sade jag till mannen, att jag behöver verkligen inte åka på Gröna Lund, det blir så mycket spänning ändå!

1 kommentar:

AnJa sa...

Haha, det där lät verkligen spännande! Jag brukar också råka ut för att bli upphissad i skopan ibland för allehanda göromål. Gubben min får svindel om han står högre än på en tröskel :-D.