söndag 5 oktober 2014

Höstdagar

Fantastiska lingon, fantastisk natur, och finfina Tranbär! Det är bara att suga in härligheten och lagra upp energi för kommande dagar!
Vid den lilla tjärnen fanns det Tranbär, naturligtvis väldigt nära vattnet, som att vandra på gungfly......
Lite lek med ull har det blivit. På min Blending Board, som precis har kommit till rätta, blev det några "korvar" att spinna av. Det är roligt att experimentera med ull och färg!

Mjuk, mjuk ull, från Willow Fairy Wool. Höstigt röda och turkosblå nyanser. Det skall vi leka mera med när det blir mera inneliv.
Den turkos-aktiga väggen/räcket på övervåningen har fått sig en omgång med kofoten....... Det är helt otroligt så mycket skrot det blir när man river....... Många lass till skroten har det blivit denna sommar! Huset byggdes som sagt på 1930-talet, en ganska fattig tid för byggare häromkring. Mycket av virket är återbrukat, man kan se rester av murbruk och annat. En del virke har lite bark kvar, vilket inte heller är bra. Det skapar risk för ohyra och "pulverrester". Inte så bra att ha i hus.
Det som blev kvar efter kofots-massakern kläs in med OSB-skivor som blev över från bygget. Undrar just vad detta slutar....

4 kommentarer:

AnJa sa...

Idag fick jag en riktigt fin överraskning från goa Fale :-). Tusen tack!!!

fale artut sa...

Vassego, bästa AnJa!!

Cecilia sa...

Fint, rutigt golv! Hoppas att det är i skick att behålla?!
Jo, nu sitter man i sin ( fina!) lä geniet i staden och längtar til skogen...ovanligt härlig höst i år!

fale artut sa...

Golvet är i skick att behålla. Det är flera olika bitar av matta inemot väggen, men nu står ju skrivbordet där så det är inget stort problem. Visst är det en tuff matta? Linoleum! Fantastisk höst, hoppas kunna bevara känslan!