lördag 28 oktober 2017

För mycket grönt, är det möjligt?Ute är det mörkt och grått, och inne har en del av växterna blivit så stora att de täcker fönstren.
Det fick bli saxen!

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Det ser ut som att det var växter som luktar gott när man klipper i dem? Jo, man får vara rädd om det dagsljus som erbjuds!

fale artut sa...

Rosengeranium, eller Doktor Westerlunds hälsoblomma. Den är fin att ha ute på sommaren! Men här får man klippa den ordentligt då den växer fantastiskt bra. Men det är ju inga problem!

AnJa sa...

Oj vilken växtkraft! Men det är klart, man kanske vill kunna titta ut ibland :-9. Här vill man helst inte titta ut idag. Det snöar och blåser. Vi gnabbas om huruvida det är dags att ställa undan pelargonerna för vintervila eller låta dem stå kvar i köket ett tag till. Tur att det är jag som bestämmer när det kommer till blommor.

KataM sa...

Jag har också precis klippt ned mina Westerlundare, för de växer som ogräs. Men en har jag ute i en rabatt och den får stå kvar till kölden tar den. De klarar faktiskt kyla mycket bättre än jag trodde innan jag provade. Vi har haft några nätter då det snuddat vid nollan, men den är lika fin och frodig fortfarande, och ingen tillstymmelse till gula blad. Det är verkligen tacksamma blommor.

fale artut sa...

Ja, de är tacksamma varelser! Pelargonerna hos oss får stå inne i huset så länge!