måndag 30 maj 2016

Försommarväv och sopberg

 Så fint med vävstol med utsikt! Varp i cottolin och tuskaft, enkelt men bra. I fönstret står en del av mina bomullsplantor, ute växer det så det knakar. Allt får knoppar precis när det har kommit upp, mycket märkligt!
 Ränder i tidlösa färger. Jag börjar med färdigspolat lin så får vi se sedan.
 Vi behövde några småsaker till två dörrar, så att de går att stänga. Men snälla nån, så mycket skräp för så lite! Finns det järnvaror på lösvikt? Det måste gå att minska sopberget om förpackningshysterin ses över!
Har klippt fyra längder av gammal lakansväv......Köpt på Tradera, linneberedd! Skall bli gammaldags lakan med söm i mitten, för jag är så trött på skruttiga lakan utan form och stil.

3 kommentarer:

AnJa sa...

Ja du, det är överhuvudtaget ingen kvalitet i underlakan längre, eller åxå är man för snål när man köper dem... Det här med att knoppas tidigt, jag har några övervintrade skott av pelargoner. De är knappt en dm höga ännu men blommar redan. Ser faktiskt jättelöjligt ut :-)

Lappeklipp sa...

Oj vad har du för fint på gång gång nu?
Ja man tar sej för pannan ibland när det skall inhandlas smågrejer och emballaget tar flera gånger den plats som innehållet, suck.
Härligt med aktivitet i fönstret, har inte tidigare hört om bomullsplantor i hemmamiljö, intressant.

fale artut sa...

Handdukar, dukar, gardiner eller lite vad som helst kan det bli av denna väv.