torsdag 12 januari 2017

Fick ett mail, eller flera

Det är roligt att bli lite peppad när man är "dåligt klen och inte kan äta lite", som min mamma sade när man var sjuk.
Mannens C var vänlig igår, igen, och skickade en del bilder, som både roar och stämmer till eftertanke.
Det är lite så här jag tänker. Att ha det så bra där man är, att man är nöjd och glad med det. Inte alls dumt, om man tänker efter.
Bilden är reklam för ett företag som säljer Rundbalsnät, jag får inget extra för att visa bilden!!

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Skönt med människor omkring som tänker på en!
Inte så dumt...möjligen kan omväxling och kontraster vara bra...men det kanske också går att bygga in i det där livet. Hm. Tål att tänkas på!

fale artut sa...

Tanken är inte att man skall "växa fast"! Mer att man inte skall känna att man måste åka bort för att koppla av, eller för att man skall känna att man har gjort något på semestern, till exempel. Mannens C har djur och tänkte nog mest på si egen tillvaro när han skickade bilden. Jag brukar ofta filosofera om Italien och en Italiens oliv- och citruslund, och varför inte en vingård, men då skall man vara en hel del yngre och vilja flytta. Man kan göra på olika vis, köpa Italienska fröer och läsa italienska kokböcker, och inspireras i sitt liv där man lever. Och hitta sin egen plats i tillvaron!

AnJa sa...

Kloka ord från en alltid lika klok Fale!

solängel sa...

Det var nog lite så vi tänkte när vi letade hus. Vi (och kanske ffa jag) ville ha ett ställe som låg så fint att vi inte måste åka iväg för att få fina naturupplevelser. Annars kändes det som att vi lika gärna kunde köpa en bostadsrätt istället.

Cecilia sa...

Jag bor så fint på båda mina ställen och det finns många stunder när jag är lycklig på jobbet...ända är det lite som att jag rasslar lite med kedjorna, skulle hellre...det eller det. Kanske är det dem gamla historian om grönare gräs på andra sidan.
(Jag kan nålbindningens grunder och har nålbundit en hatt, inga vantar eller sockar!)