fredag 18 januari 2013

Lammull och vart ska vi äta?

 Jag fick en stor idé för ett tag sedan, och har sedan dess samlat garn i en kartong. De bästa kartongerna för ullpackning och annat, finns på butiken med gröna skylten, och här kan man hämta såna utan problem. Det är fler som har upptäckt detta, ibland är de slut! Så var det dags att börja glutta på garnerna, och vips, var hela bordet ockuperat! Vad det skall bli? Ja, det kan man undra.........
 Just nu ser det ut så här! Så har jag fått en fin väska av Ulrika, länk till höger! Jag som aldrig vinner något, vilken super-start på det nya året! Här är det sax, blyertspenna, stift för smörjning av spinnrockarna som jag alltid slarvar bort, ja, stiftet alltså, inte spinnrockarna. En stoppnål har jag också lagt i, den sitter på ett papper för att den skall vara lätt att hitta. Helt förtjusande väska och jag älskar färgerna! Tack Ulrika, som också älskar Ull och byggnader!
Jag har fått beställning på en väska i ett speciellt tyg, men något sådant har jag inte..... Undrar om jag måste beställa lite........ Stackars mig...... Eller INTE. Det blir kul, det är roligt när man får uppfylla speciella önskningar!
Jag tvättar ull, och jag måste faktiskt bara visa vilken skillnad det kan vara, på Lammull, från två olika töser. En är Lång, och en är Låååååång. Det är lätt att älska ull! Tillägg: Ja, den lilla fyrkanten, 16 * 16 cm, är en linjal för lapptäcken, Mycket bra och lätt att anpassa för olika storlekar på lapparna. Inköpt på Husqvarna symaskiners webshop.

4 kommentarer:

AnJa sa...

Själv går jag igång på banankartonger. Men... ofta är de helt slut så det är nog fler som gillar dem åxå :-). Önskar er en fin helg!

sanna sa...

Nu blir jag nyfiken. Vad är det för plast fyrkant du har till höger om ullen?

fale artut sa...

Sanna: Det är en linjal för tillskärning av tyglappar, till lapptäcken mm. Den är superbra och inköpt på Huskvarna tygers webshop.

sanna sa...

Ah, tack för att du stillar min nyfikenhet.