torsdag 14 april 2016

Marc Levengood och jag

 Nja, jag känner inte Marc Levengood på riktigt, men jag gillar att lyssna på hans röst! Och skall man skära mattrasor, då är han verkligen att rekommendera. Jag lyssnade på ett gammalt "Sommar" med nämnde man, och det blev en jättehög med trasor! Kilometervis! Mannen har fått förmånen att hjälpa till att nysta, han gör stenhårda nystan med mycket substans. Han försöker knorra lite, men jag sade att han får skylla sig själv som gör det så bra. Då får man ju som en helt naturlig följd förmånen att göra fler. Jag skär inte alla trasor, men större sjok går bra. Jag har mycket att lära om detta med mattrasor som allt annat.
Göra papperskrukor går också bra med något trevligt att lyssna på. Det är väldigt snällt för växterna att bli sådda direkt i krukor, man stör inte deras små rötter så mycket, och det spar faktiskt tid. Krukmakaren är från Runåbergs fröer om jag inte minns fel.

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Man kan lyssna på hans böcker också, en del är bara kul men en del klokskap finns också!
Jag fick inte till det med min krukmakarmoj, får väl försöka igen!

fale artut sa...

Jag håller med dig! Är din krukmakarmoj likadan, på ett ungefär?

AnJa sa...

Här har du en till som älskar både hans röst och att se honom!

Cecilia sa...

Min krukmakarmoj är smalare och helt rak, din ser lite konformad ut. Och så sprack botten när jag skulle platta till dem mot bottenmojen...det kan möjligen vara en fråga om teknik?!

fale artut sa...

Jag skall visa på bloggen hur jag gör.

Cecilia sa...

Jag kan visa min med, din är finare!