torsdag 1 mars 2012

Kofta i växande!

Det tar sig! Men det blir en tröja, jag stickar rätstickning mitt fram så att det ser ut som om knappribban fortsätter. Stickor 5,5. För tillfället finns det 24 lamm, 12 av varje. Jämnt så det förslår. Vanligtvis brukar det bli fler av ena sorten.

5 kommentarer:

Mia sa...

Vilken fin kofta, med alla dom olika garnen ser den fantastisk ut. Knapplisten glömmer jag alltid, nu ska jag notera mig det bak örat :)

metamorphosis sa...

Finemangs! Blir det knappar hela vägen ned också? Även fast det inte går att knäppa upp? :)

AnJa sa...

Den blir så himla fin! Jag älskar att det är olika garner. Det blir ett sådant liv i tröjan! Och så härligt med alla era lamm. Om det inte vore så långt skulle jag kasta mig i bilen. Det skulle vara bra för själen att få gulla lite med ulltottarna just nu.

Mia stickar sa...

Du har fixt knäppningen förstår jag! Har lyckats med det ett antal gånger när jag gjort babytröjor med knäppning på axeln! Den ser ut att bli fin!

fale artut sa...

Ohhh, det går inte att beskriva hur det är att Måla Med Ull! Perfekt när man väntar på lamning och helst skulle hoppa i sängen. Knäppningen gick fint att fixa när jag hade repat upp, garnet blir ju drygt på det viset!