måndag 19 mars 2012

Om att spinna Containergarn

Containergarn, det har mannen döpt dessa härvor till. Ullen är rester från kardning som jag lägger i en rätt stor kartong. När kartongen är full ser den ut.......
så här! Sedan spinner jag ett ganska ojämt och karaktärsfullt garn. Av detta kan man sticka figurer, att ha som de är eller sticka för tovning. Även väskor går bra. Av denna låda blev det tre härvor Containergarn!

7 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag tycker att garnet ser fint ut och dessutom är det tilltalande att inget går förlorat! Jag är en riktig snålis när det kommer till ull! :-D

AnJa sa...

Me like containergarn :-)

Mathilde's rokk sa...

Så fint garn det ble av alle restene av fiber. Jeg bruker også å gjøre som deg, samle alle fiberrestene i en egen kurv, og spinne spennende garn av det etter hvert. Du har en fin blogg, med mange flotte innlegg. Er på besøk her ofte jeg.
Ha en god dag!

metamorphosis sa...

Jag tycker att det låter väldigt sympatiskt det där containergarnet - och jag gillar ju tanken med att ta vara på all ull och inte låta ngt gå till spillo!

Calla sa...

så fint det blev ändå med containergarn :) snygga färger - älskar flerfärgat och det oranga lilla garnet var så läckert. och är också en som inte gillar att slänga nåt som kan användas så gillar att du använt upp även det. brukar du sticka väskor och hurdan blir det då?

RainyNight sa...

Vilken kanonidé! Den knycks! / Liisa

fale artut sa...

Alltid trevligt att inspirera!