torsdag 19 januari 2017

Det här är likt mig, fast ändå inte

 Jag gillar inte att vara med på bild! Det blir nog aldrig någon fotomodell av mig, eller skådis. Men just idag är jag stark, och skall göra så bra jag någonsin kan, för det som är rätt och riktigt. Så då passar jag på att visa upp det lilla som finns, som är jag, så ni vet vem som bor här, på bloggen. och Torpet.
 Det finns människor som verkligen gillar Striden, och målet är då inte intressant. Såna människor finns lite överallt, och det kan vi inte ändra. Det enda man kan göra är att påverka sin egen inställning, och hur man hanterar det. Ont skall med ont fördrivas, och ont i mitt fall är att ta reda på så mycket som möjligt för att visa orimligheten i striderna.
 Det skall vara substans i saker och ting, och kunskap är  makt. Man blir lite orolig när människor som jobbar i maktens korridorer inte kan skriva rätt namn i sina dokument, utan anger flera på samma person.
 Så, idag är en dag som skall ägnas åt text, substans, ärlighet, och upplysning.
Mellan varven skall jag njuta av att ha så mycket fantastiskt i min närhet!
När jag har gjort så gott jag kan, då tänker jag vara nöjd, för bättre än så är jag inte.

3 kommentarer:

MrsUniversum sa...

Jomen, det var en intressant personbeskrivning.
Lycka till med värvet!

AnJa sa...

Så roligt att få se några bilder på dig! Jag är precis likadan. Tycker inte alls om att vara med på bild och fotogenisk är jag absolut inte. Dessutom är det jag som till 99% står bakom kameran så det finns inte så många... Bilderna på dig var mycket fina! Får se om jag törs mig på ett inlägg med fler bilder på mig :-). Och som alltid kloka ord från dig. Tack!

Cecilia sa...

Inser att jag hade en alldeles bestämd bild av hur du ser ut och jag hade fel! Fina bilder på fin Fale Artut!
Visst är det så, och det gäller att hålla reda på vem man själv är och vad som är fakta, vad som är rätt och, i mitt fall, inte bli alltför arg...
Hoppas du haft framgång idag!