onsdag 10 mars 2021

Vårtecken och utförda uppdrag

Utanför köksfönstret har vi en blomlåda med lite tallris i, och en massa snö förstås, och där har vi ett säkert vårtecken! En FLUGA! Idag var det minus 17 och inte jätte-vårigt, men vackert! Dessutom lyser lamporna som laddas av SOLEN i dem på kvällarna och det ser vi in. Smart placering!
Lite vår-igt här också, sockarna som gått på export till Lofsdalen har dubbelt sockgarn i foten för att bli lite tunnare och smidigare. Lönspunnet garn av våra får i skaften. Jag har färgat den ena tråden, med en mörk tråd blev det ganska fina toner.
På dotterns förskola har man pussel i olika motiv och man behöver ju förvara sakerna på ett bra sätt, och gärna så man ser vad det är i. Åtta små påsar i olika motiv blev resultatet och de blev satta i arbete på en gång. I kanalen sitter det band att dra åt och knyta, från lagret, där också tygerna fanns.

Jag hade en del funderingar på sömnad och slängde iväg ett mail till JUKI, där fick jag svar snabbt som ögat, och har skickat fler frågor och bilder. Visst är det TOPPEN när man kan få svar, och snabbt! Jag är väldigt nöjd med mina Juki symaskiner än så länge.

Inga kommentarer: