Att läsa innehållsdeklarationer ger MER SMAK i skorporna
Hembakade skorpor: Vetemjöl, mjölk, smör, socker, jäst, salt, kardemumma, pomerans, och en del kärlek.
Ja, hur gott låter det här? Korta, intensiva innehållsdeklarationer, det vill jag ha. Förr köpte vi ofta denna lokala, och goda, skorpa, då var ingredienserna annorlunda. Sedan såldes receptet, och det blev så här.
Hembakta långskorpor och sommarsaft (en sån där liten flaska (S)Osialsaft som man blandar i kokt sockerlag). Det är sommar det! Pst Tanten som gick till affären och bad om en flaska Sosialsaft till saftkoket :) Hälsningar Sonja
Fale Artutär Jamskaoch betyder Fale: Väldigt, otroligt, o.s.v. Artut: Trevligt, mysigt, roligt o.s.v. Namnet står för min inställning till Livet i Stort som Smått.
3 kommentarer:
Sorgligt! Men dina skorpor ser jättegoda ut!
De var försvinnande goda, tog slut fort fast jag gjorde dubbel sats!
Får försöka engagera den där bagaren igen..... Nu är det mest jord på "klönnran"!
Hembakta långskorpor och sommarsaft (en sån där liten flaska (S)Osialsaft som man blandar i kokt sockerlag). Det är sommar det! Pst Tanten som gick till affären och bad om en flaska Sosialsaft till saftkoket :) Hälsningar Sonja
Skicka en kommentar