lördag 20 september 2014

Ljus och Luft

Tada!!
Två gissningar, två vinnare! Cecilia och AnJa! Grattis!
Cecilia har helt rätt!
Ett takfönster! Har ingen bild än! Men ljus och luft är viktig, en instängd känsla är inget att sträva efter. Ni vet, man känner att något är fel, men vet inte vad.
Då, in med ljus och luft, i rummet, eller hjärnan! Kanske båda på en gång!
Här är en bild på tvättstugan under arbetes gång. Gissa om det är många kladdlappar med ritningar och planerade inköp som ligger lite här och var?
Det var lite som att få en bäbis, med en ny tvättmaskin. Har man stått och blaskat i diskhon i fyra månader så blir det helt nymodigt med sådan lyx. Det är ganska nyttigt med en enklare standard, man uppskattar små saker bättre! Tapeten är likadan som yngsta dotterns, men hon har en svart variant. Bården upptill blev inte grå, utan vit, för ljusets skull. Taket har lutning och vi ville behålla känslan av höjd, då blir det bra med ljus upptill.
Skicka adresserna på min mail, bästa vinnare!
Det skall bli mig ett sant nöje att skicka paket till er!
Om någon undrar över eldragningen vid fönstret, så var den provisorisk, bara för att få snurr på tvättmaskinen. Nu är det klart!

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Åh, så roligt! Ljus och luft, helt och hållet min paroll! Det är roligt att planera och skräddarsy för egna behov efter eget huvud, fantastisk rikedom!

AnJa sa...

Men ååååh fick jag åxå vinna fast jag gissade alldeles fel :-). Du är världens bästa Fale och jag är så glad att du är tillbaka i bloggosfären!

fale artut sa...

Ni förgyller verkligen tillvaron!