Av kalvfärs blev den en rund och go köttfärslimpa med örter, och den omgavs av rotfrukter och potatis, för att sedan hamna i vedspisens ugn. kalvfärs av lokalt ursprung, rotfrukter och potatis från jordkällaren, örter och vitlök från fjolårets odlingar.
Vi lagar mycket mat på vedspisen nu i eldningstider. Detta vackra ägg hamnade också i färsen. Det är yngsta dotterns höns som lägger så sköna ägg, det finns även olivgröna.
Lyxmat av högsta klass.
Nu vänder det
1 dag sedan
4 kommentarer:
Hemägg är verkligen vardagslyx! Så mycket godare än köpeäggen. Och att hönsen har det bra gör att de smakar ännu bättre! 😀
Härligt, lyxig mat med gott samvete blir extra gott!
Det ser väldigt gott ut! :-)
Ser supergott ut! Man känner sig så rik när allt i pannan är lokalt eller egenproducerat.
Skicka en kommentar